Webinar: TP-Link WiFi 7 & Omada Pro

Tijdens de webinar op woensdag 15 maart (09:30 – 10:30) vertellen de specialisten van TP-Link jou meer over WiFi 7; de voordelen t.o.v. vorige generaties en wanneer de eerste access points met WiFi 7 op de markt beschikbaar komen. Tot slot wordt er een korte introductie gegeven over de nieuwe Omada Pro controller.

Wat is WiFi 7?

Wifi 7 is de komende wifi-standaard, ook wel IEEE 802.11be Extremely High Throughput (EHT) genoemd. Deze is beschikbaar op alle drie banden (2.4 GHz, 5 GHz en 6 GHz) zodat het volledige spectrum wordt benut. Wifi 6 werd ontwikkeld vanwege het groeiende aantal apparaten in de wereld, maar het doel voor wifi 7 is om op efficiƫntere wijze ongelooflijke snelheden te bieden voor elk apparaat. Als je voortdurend last hebt van bufferen, latentie of congestie, dan is een wifi 7-router wellicht de oplossing waarnaar je zoekt.

Wifi 7 introduceert een 320 MHz ultraruime bandbreedte, 4096-QAM, Multi-RU en Multi-Link Operation voor 4,8 keer hogere snelheden dan wifi 6 en 13 keer hoger dan wifi 5. De mogelijkheden van wifi zijn hiermee nog verder uitgebreid. (bron: TP-Link website)

De webinar vindt plaats op woensdag 15 maart om 09:30. Gratis aanmelding via deze link.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen