Wist je dat Network Attached Storage (NAS) steeds vaker wordt ingezet voor video surveillance?

In een op NAS gebaseerd bewakingssysteem is monitoring slechts een van de vele beschikbare toepassingen. Maar hoe behoud je optimale prestaties voor je bewakingsinstellingen terwijl je bronnen deelt tussen verschillende toepassingen?

Vraag 1: Hoe kun je de prestaties van bewakingsinstellingen behouden bij het delen van bronnen tussen diverse toepassingen op NAS?
QNAP, een toonaangevende speler in het NAS-landschap, biedt revolutionaire oplossingen voor de surveillance markt. Met innovatieve systemen die zijn toegesneden op de eisen van professionele bewakingssystemen, staat QNAP garant voor betrouwbaarheid en efficiëntie.

Vraag 2: Wat maakt QNAP tot een betrouwbare keuze voor bewakingssystemen?
Een uitstekend voorbeeld is de QVP-63B, uitgerust met ingebouwde licenties voor camerakanalen en essentiële toepassingen. Hiermee kun je lokale installaties uitvoeren zonder afhankelijkheid van een internetverbinding. De eenvoudige installatie omvat het plaatsen van harde schijven, opstarten van de QVP-63B en je bent klaar om te starten.

Vraag 3: Hoe kan de QVP-63B het installatieproces van je bewakingssysteem vereenvoudigen?
Ontgrendel ongeëvenaard potentieel met de QVP-63B QVR Pro Appliance, voor optimale prestaties en betrouwbaarheid. Of je nu een kleine onderneming, een winkel of een grote organisatie runt, de QVP-63B is de ideale keuze voor professionele video surveillance. Investeer met vertrouwen in de toekomst van je beveiliging!

Vraag 4: Waarom zouden bedrijven van elke omvang de QVP-63B moeten overwegen voor hun bewakingsbehoeften?
Bij Real Solutions zijn wij je vertrouwde adviseurs voor het benutten van QNAP’s mogelijkheden in bewakingsprojecten. Onze expertise strekt zich uit tot de installatie van de juiste harde schijven en SSD’s, zodat jouw klanten direct ter plaatse aan de slag kunnen gaan.

Neem contact met ons op via 088-9277277 of stuur een e-mail naar sales@rshaarlem.com.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen