CalDigit: Docks, hubs & creatieve oplossingen


Hoge kwaliteit

CalDigit is een hardware fabrikant en online retailer gespecialiseerd in Thunderbolt en USB-C technologie docking stations en opslag oplossingen voor de content creatie industrie. Of je nu een individu bent die onderweg zijn passie volgt, of een groot creatief bedrijf met honderden werknemers, elk product is gemaakt met jou als gebruiker in gedachten.

CalDigit gelooft dat kwaliteit de eerste sleutel is tot het creƫren van een betere ervaring en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat een hoog kwaliteitsniveau de boventoon voert.


Jarenlange ervaring

CalDigit’s jarenlange ervaring met docking oplossingen is zich blijven aanpassen aan het steeds veranderende landschap van Thunderbolt en USB-C, en levert producten waar hun klanten op kunnen vertrouwen. Wanneer je besluit om een CalDigit dock aan te schaffen, investeer je niet alleen in dat apparaat, maar ook in jarenlange ervaring.


Docks & hubs

CalDigit ontwerpt al sinds de oorspronkelijke versie van Thunderbolt toonaangevende docks. De ingenieurs hebben een jarenlange expertise in het ontwerpen van docks die gebruik maken van de nieuwste technologische ontwikkelingen en de producten zijn dan ook zeer geprezen binnen de industrie.


Waarom kiezen voor Real Solutions als partner?

Al meer dan twintig jaar bieden we persoonlijke, deskundige service en op maat gemaakt advies, dankzij onze diepgaande kennis en ervaring.

De stabiele plek waar je betrouwbare hardware en cloud-oplossingen kan vinden
Voor elk bedrijf dat vertrouwt op de kracht van de slimste keuze
We staan altijd klaar om jou verder te helpen