Specialized ICT Distribution & Fulfilment Services

10% Korting

Is uw data nog te redden? Vraag gratis advies aan bij onze partner Attingo. Gaat u daarna verder met dataherstel? Dan krijgt u daarop 10% korting.

Data recovery met 10% korting

Als uw data niet meer bereikbaar is en er geen (actuele) backup voorhanden is, biedt data recovery (gegevensherstel) uitkomst.

Voor data recovery zijn wij een partnership aangegaan met Attingo Data Recovery. Hierdoor krijgt u via ons 10% korting op de kosten voor het uiteindelijke data herstel bij Attingo.

attingo logo

Attingo is specialist op het gebied van data recovery. Attingo redt data van zowel complexe RAID-systemen of servers als van harde schijven of USB-Sticks.
De onderneming heeft drie eigen hypermoderne ISO 9001:2008 gecertificeerde clean room laboratoria in Amsterdam, Wenen en Hamburg.

Data recovery voor NAS servers

Heeft u een Synology, QNAP, Thecus, Asustor of Netgear NAS waarvan de data niet meer benaderbaar is? Ook dan bent u bij Attingo aan het juiste adres.

Welke soorten van dataverlies zijn er?

  • Schades in de hardware
  • Schades aan de oppervlakte, schades aan de lees- en schrijfkoppen, aan het opslagsysteem, defecte slinger, schade aan electronische componenten, processors, opslagmodules.
  • Fysieke schades door vuur en water
  • Schades in de software
  • Dataverlies vanwege wissen, formatteren, gedeeltelijk of geheel overschrijven, afspelen van een recovery CD, opnieuw installeren, (Trojaanse) virussen, het uitvoeren van Scandisk, FSCK of Checkdisc kan vaak de schade nog vergroten.
  • Sabotage of opzettelijke datavernietiging

Dikwijls veroorzaakt een defect in de hardware een defect in de software. Of het is zo dat de eerste symptomen zich laten zien of horen in een defect in de software, terwijl de fout in de hardware zit. Eigen pogingen tot data recovery door de gebruiker hebben maar al te vaak een verslechtering van de prognose tot gevolg. Dat gaat vooral op voor het gebruiken van programma’s als Scandisk, Checkdisk of fsck. In practisch alle gevallen is data recovery mogelijk door specialisten, de prognose verschilt van geval tot geval.

10% korting op data recovery via Attingo

Door ons partnership met Attingo krijgt u 10% korting op de recoverykosten als u gebruik maakt van deze link.

Via deze link kunt u gratis advies aanvragen om globaal te bepalen of het zin heeft om verder te gaan. De volgende stap is de diagnose. Hiervoor bekijkt Attingo uw mediadrager zodat ze een op maat gemaakte offerte voor dataherstel voor u kunnen maken.


Gratis advies aanvragen

Twijfelt u over de herstelmogelijkheden voor uw data? Vraag dan geheel gratis advies aan Attingo.