Data recovery

10% korting op data recovery via Attingo

Door ons partnership met Attingo krijg je 10% korting op de recoverykosten als je gebruik maakt van deze link.

Via deze link kun je gratis advies aanvragen om globaal te bepalen of het zin heeft om verder te gaan. De volgende stap is de diagnose. Hiervoor bekijkt Attingo jouw mediadrager zodat ze een op maat gemaakte offerte voor dataherstel voor jou kunnen maken.

Data recovery voor NAS servers

Heb jij een Synology, QNAP, Thecus, Asustor of Netgear NAS waarvan de data niet meer benaderbaar is? Ook dan ben je bij Attingo aan het juiste adres.

Welke soorten van dataverlies zijn er?

  • Schades in de hardware
  • Schades aan de oppervlakte, schades aan de lees- en schrijfkoppen, aan het opslagsysteem, defecte slinger, schade aan electronische componenten, processors, opslagmodules.
  • Fysieke schades door vuur en water
  • Schades in de software
  • Dataverlies vanwege wissen, formatteren, gedeeltelijk of geheel overschrijven, afspelen van een recovery CD, opnieuw installeren, (Trojaanse) virussen, het uitvoeren van Scandisk, FSCK of Checkdisc kan vaak de schade nog vergroten.
  • Sabotage of opzettelijke datavernietiging

Dikwijls veroorzaakt een defect in de hardware een defect in de software. Of het is zo dat de eerste symptomen zich laten zien of horen in een defect in de software, terwijl de fout in de hardware zit. Eigen pogingen tot data recovery door de gebruiker hebben maar al te vaak een verslechtering van de prognose tot gevolg. Dat gaat vooral op voor het gebruiken van programma‚Äôs als Scandisk, Checkdisk of fsck. In practisch alle gevallen is data recovery mogelijk door specialisten, de prognose verschilt van geval tot geval.

10% korting op data recovery via Attingo

Door ons partnership met Attingo krijg je 10% korting op de recoverykosten als je gebruik maakt van deze link.

Via deze link kunt u gratis advies aanvragen om globaal te bepalen of het zin heeft om verder te gaan. De volgende stap is de diagnose. Hiervoor bekijkt Attingo jouw mediadrager zodat ze een op maat gemaakte offerte voor dataherstel voor je kunnen maken.