De interne harde schijven van Toshiba

MG Enterprise

Big Data stimuleert de vraag naar meer gedistribueerde opslag in de cloud en op locatie. Daarom zijn vertrouwde oplossingen nodig voor het bouwen van zakelijke server- en opslagsystemen. Toshiba’s Enterprise Capacity Hard Drive – MG Series biedt een capaciteit na formatteren tot 18 TB met interfaceopties inclusief SATA en SAS, en is geschikt voor 24/7 gebruik met een werkbelasting van 550 TB/jaar.

Bedrijfskritische server- en opslagsystemen met behoefte aan capaciteit
Mainstream enterprise storage arrays (RAID, softwaregedefinieerd)
Cloud- en hyperscale opslagsystemen
Industriële server- en opslagsystemen

N300 NAS

De N300 3,5-inch interne harde schijf van Toshiba biedt ongeëvenaarde betrouwbaarheid voor NAS en andere hoogwaardige opslagsystemen. Hij voorziet 24 uur x 7 dagen in hoge opslagcapaciteit die voldoet aan alle eisen qua betrouwbaarheid, duurzaamheid, prestaties en schaalbaarheid voor persoonlijk gebruik, kantoor aan huis en kleine bedrijven. De N300 is verkrijgbaar met een capaciteit van maximaal 18 TB.

Network Attached Storage (NAS)
Desktop RAID en servers
Private cloud-opslag
Kleine zakelijke server en opslag

S300 / S300 Pro Surveillance

Als het gaat om bewakingssystemen is alleen het beste goed genoeg. De Toshiba 3,5-inch S300 is gemaakt om aan de hoogste eisen te voldoen. Met ondersteuning voor maximaal 64 bewakingscamera’s met een hoge resolutie tegelijk en een capaciteit tot 6 TB, brengt hij alles duidelijk in beeld.

Elke S300 is gebouwd met componenten van de hoogste kwaliteit en heeft strenge tests doorstaan om 24×7 betrouwbaarheid en prestaties te garanderen. Dat is de kwaliteit van Toshiba waar je op kunt vertrouwen onder de zwaarste werkomstandigheden.

Altijd actief, altijd waakzaam
Surveillance Digital Video Recorders (sDVR)
Surveillance Network Video Recorders (sNVR)
Hybride sDVR (analoog en IP)

Specificaties

Vergelijking internal hdd