News & reports from the sector

NAS-opslag: Ontdek de voordelen en nadelen van HDD vs SSD

Er zijn verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van opslag voor een NAS. Vindt de klant betrouwbaarheid belangrijk óf gaat het juist om snelle prestaties?

Synology IP-camera Replacement Service

Na ontvangst van de defecte camera kunnen we deze direct omruilen voor een nieuw product, zo hoef jij niet het RMA-proces met Synology af te wachten.

Nieuw: QNAP QVP-85B en QVP-63B NVR

Zeg vaarwel tegen dure én ingewikkelde PC NVR’s. Met de nieuwe QNAP NVR haal je een complete en gebruiksvriendelijke oplossing in huis.

Synology DS423, opvolger van de succesvolle DS420j en DS418

Deze veelzijdige 4-bay NAS is biedt een veilige en efficiënte oplossing voor het opslaan en beheren van belangrijke digitale gegevens.

photo of bulb artwork

Belangrijke update voor verouderde Synology systemen

Vanaf 31 mei 2023 biedt Synology geen toegang meer tot installatiebestanden voor bepaalde oudere versies van DiskStation Manager (DSM), pakketten, firmware, clients en Synology Router Manager.

man programming using laptop

Synology DiskStation Manager 7.2

Haal nog meer uit jouw Synology NAS met DiskStation Manager 7.0.

Verbeteringen op het gebied van back-ups, beveilig en meer.

We zijn op zoek naar een medior sales accountmanager!

Adviserend verkopen is jou op het lijf geschreven en je voelt je prettig in deze rol. Je bent een teamspeler, je weet hoe je de klant tevreden kunt stellen én je wilt succesvol accounts bedienen.

Voorkom dataverlies en downtime met NAKIVO

NAKIVO is een snelle, betrouwbare en betaalbare software oplossing om jouw bedrijfsgegevens te beschermen tegen calamiteiten.

Binnenkort beschikbaar: Synology BC500 bullet en de TS500 turret camera

Deze IP-camera’s zijn uitgerust met verschillende AI-functies om bewaking naar het volgende niveau te tillen, leveren 24/7 scherpe beelden en zijn IP67- en IK10-1 gecertificeerd.

Synology Solution Day in Amsterdam

Ontmoet het Synology Benelux team, maak kans op mooie prijzen en sluit de dag af met een gratis tour in de Johan Cruijff Arena op donderdag 8 juni in Amsterdam.

black and gray laptop computer turned on

Belangrijk beveiligingsadvies QNAP

QNAP heeft onlangs beveiligingsupdates gepubliceerd tegen kwetsbaarheden die van invloed kunnen zijn op specifieke versies van bepaalde producten.

group of people using laptop computer

Webinar: Downtime voorkomen in 2023 met NAKIVO

Downtime kan een negatieve invloed hebben op verschillende aspecten van jouw organisatie; van gegevensverlies tot forse financiële verliezen en reputatieschade.