Nieuws & berichten uit de sector

Nieuw: Synology RT6600ax Tri-band Wi-Fi 6 Router

Supersnelle en veilige draadloze connectiviteit voor in huis, kantoor én alles daar tussenin. De solide basis om alle andere apparaten te ondersteunen.

Een product testen binnen de eigen automatisering

Voor Synology en QNAP producten bieden wij NFR mogelijkheden, dit houdt dat eens per 2 jaar een artikel kan worden aangeschaft met maximaal 20% korting op de MSRP prijs.

Voor elke situatie een geschikte harde schijf

Seagate heeft een breed assortiment aan harde schijven, ontworpen voor specifieke toepassingen zoals NAS, Surveillance, Enterprise of desktop.

Opslag voor de professional

SanDisk Professional heeft een uitgebreide reeks professionele opslagoplossingen voor elke fase van de workflow. Bij SanDisk Professional ligt de focus op prestaties, schaalbaarheid en betrouwbaarheid.

brown cardboard boxes on black plastic crate

Geen dubbele verzendkosten. Geen eigen voorraad.

De klant bestelt in je webshop, jij geeft de order aan ons door en wij zorgen voor de verwerking en levering. Zo hoef jij geen eigen voorraad te houden of dubbele verzendkosten te maken en dat scheelt tijd en geld.

Synology DSM 7.1 laatste update voor bepaalde modellen

Onlangs heeft Synology DSM 7.1 gelanceerd, dit is voor bepaalde modellen de laatste firmware update die kan worden gedownload.

Reparaties voor Synology producten buiten fabrieksgarantie

Reparaties voor Synology producten die defect zijn gegaan buiten de fabrieksgarantie of niet onder garantie vallen (denk hierbij aan waterschade of blikseminslag).

Waarom is een back-up van Microsoft Office 365 noodzakelijk? 

Microsoft is niet verantwoordelijk voor het beschermen van de gegevens die binnen Office 365 worden opgeslagen. Dit betekent dat gegevens gemakkelijk verloren kunnen gaan door hackers, maar ook door technische storingen of rampen.

man sitting and using computer

Vereenvoudig de workflow met CalDigit

De CalDigit TS4 is niet alleen het krachtigste model ooit gemaakt, maar beschikt ook over de meeste poorten, snelste oplaad-mogelijkheden en 2.5GbE.

Interview met ITchannelPRO

Real Solutions uit Haarlem is de oudste distributeur van Network Attached Storage in de Benelux. Toen het bedrijf in 2004 met NAS begon, was er vooral vraag van prosumers. Tegenwoordig is NAS ook gemeengoed bij bedrijven.

Wie is er verantwoordelijk voor de bedrijfsdata, de IT- of de beveiligings- afdeling?

Hackers zijn er op uit om belangrijk informatie te stelen; wachtwoorden, financiële gegevens, strategische plannen, contacten, eigenlijk alles waar zij geld mee kunnen verdienen.

Een balans tussen People, Planet en Profit

Bij Real Solutions ondernemen we op basis van de 3 P’s: People, Planet en Profit. Naast het realiseren van een gezonde winstmarge zoeken wij altijd bewust naar een balans tussen deze 3 P’s.