Nieuws & berichten uit de sector

man using MacBook

Nieuw: Synology RackStation RS422+

Een alles-in-één-systeem voor kleine bedrijven voor het beheren, delen, synchroniseren en het maken van back-ups van gegevens.

Hybride Cloud als aanvulling op NAS 

Wasabi is een innoverende cloudtechnologie waarbij gebruikers op een betaalbare manier een bijna oneindige hoeveelheid gegevens kunnen opslaan.

person using MacBook

Backup en Disaster Recovery, wat is nou eigenlijk het verschil?

Een ramp kan zich overal voordoen, ok aardbevingen waarschijnlijk vaker in Groningen, maar storm, onweer, brand en/of waterschade, het kan iedereen, overal overkomen.

person in blue shirt writing on white paper

Groot marktaandeel Synology bij Belgische bedrijven

Synology is al 20 jaar een instituut voor prosumers en kleine bedrijven als het gaat om gegevensopslag en back-up. De afgelopen jaren heeft Synology meer aandacht besteed aan zijn zakelijke klanten, van MKB tot enterprise.

Ultrasnelle wifi 6 snelheden met TP-Link EAP650

De nieuwe TP-Link EAP650 is een krachtig dual-band access point dat garant staat voor topprestaties. Gebruikers profiteren van een razendsnelle en stabiele verbinding.

woman writing on notebook

NAKIVO webinar: een krachtige strategie voor data in de cloud

De cloud biedt organisaties een pay-as-you-go prijsmodel, flexibele toegang én eenvoudige schaalbaarheid.

Nieuw: Synology RT6600ax Tri-band Wi-Fi 6 Router

Supersnelle en veilige draadloze connectiviteit voor in huis, kantoor én alles daar tussenin. De solide basis om alle andere apparaten te ondersteunen.

Een product testen binnen de eigen automatisering

Voor Synology en QNAP producten bieden wij NFR mogelijkheden, dit houdt dat eens per 2 jaar een artikel kan worden aangeschaft met maximaal 20% korting op de MSRP prijs.

Voor elke situatie een geschikte harde schijf

Seagate heeft een breed assortiment aan harde schijven, ontworpen voor specifieke toepassingen zoals NAS, Surveillance, Enterprise of desktop.

Opslag voor de professional

SanDisk Professional heeft een uitgebreide reeks professionele opslagoplossingen voor elke fase van de workflow. Bij SanDisk Professional ligt de focus op prestaties, schaalbaarheid en betrouwbaarheid.

brown cardboard boxes on black plastic crate

Geen dubbele verzendkosten. Geen eigen voorraad.

De klant bestelt in je webshop, jij geeft de order aan ons door en wij zorgen voor de verwerking en levering. Zo hoef jij geen eigen voorraad te houden of dubbele verzendkosten te maken en dat scheelt tijd en geld.

Synology DSM 7.1 laatste update voor bepaalde modellen

Onlangs heeft Synology DSM 7.1 gelanceerd, dit is voor bepaalde modellen de laatste firmware update die kan worden gedownload.