Nieuws & berichten uit de sector

Reparaties voor Synology producten buiten fabrieksgarantie

Reparaties voor Synology producten die defect zijn gegaan buiten de fabrieksgarantie of niet onder garantie vallen (denk hierbij aan waterschade of blikseminslag).

Waarom is een back-up van Microsoft Office 365 noodzakelijk? 

Microsoft is niet verantwoordelijk voor het beschermen van de gegevens die binnen Office 365 worden opgeslagen. Dit betekent dat gegevens gemakkelijk verloren kunnen gaan door hackers, maar ook door technische storingen of rampen.

man sitting and using computer

Vereenvoudig de workflow met CalDigit

De CalDigit TS4 is niet alleen het krachtigste model ooit gemaakt, maar beschikt ook over de meeste poorten, snelste oplaad-mogelijkheden en 2.5GbE.

Interview met ITchannelPRO

Real Solutions uit Haarlem is de oudste distributeur van Network Attached Storage in de Benelux. Toen het bedrijf in 2004 met NAS begon, was er vooral vraag van prosumers. Tegenwoordig is NAS ook gemeengoed bij bedrijven.

Wie is er verantwoordelijk voor de bedrijfsdata, de IT- of de beveiligings- afdeling?

Hackers zijn er op uit om belangrijk informatie te stelen; wachtwoorden, financiële gegevens, strategische plannen, contacten, eigenlijk alles waar zij geld mee kunnen verdienen.

Een balans tussen People, Planet en Profit

Bij Real Solutions ondernemen we op basis van de 3 P’s: People, Planet en Profit. Naast het realiseren van een gezonde winstmarge zoeken wij altijd bewust naar een balans tussen deze 3 P’s.

photo of optical disc drive

Enterprise harde schijven van Toshiba

Toshiba is wereldwijd bekend met al meer dan 50 jaar toonaangevende innovatie. Dat is ook de drijvende kracht achter de MG series harde schijven van Enterprise klasse.

man in black t-shirt using macbook pro

NAKIVO & QNAP Live Joint Webinar

Door een krachtige backup oplossing te combineren met betrouwbare opslaghardware ontstaat een goedkope back-up-toepassing die de gegevensintegriteit waarborgt en de gegevensbescherming activiteiten verbetert.

blue and yellow striped country flag

Power for Ukraine!

In samenwerking met ReShift (power to the people) en het ROC Nova College hebben wij 1000 powerbanks gedoneerd aan de mensen die te maken hebben met de noodsituatie in Oekraïne.

MacBook Pro

Synology DiskStation Manager 7.1 (bèta)

Een gestroomlijnde gebruikerservaring, verbeterde inlogbeveiliging, flexibele hybride cloudopslag en systeembewaking in de Cloud, gecombineerd met betere en snellere opslagtechnologieën.

man sitting and using computer

Een soepele workflow met de CalDigit Element Hub

Meerdere externe SSD's, SD-kaartlezers, RAID-opslag of dual 4K monitors aansluiten op een laptop of PC? Dat is geen enkel probleem meer met CalDigit Thunderbolt 4 Element Hub.

black and white rectangular frame

Dag én nacht camerabeelden in kleur

De toonaangevende ColorVu-technologie van Hikvision legt 24/7 hoogwaardige video in kleur vast, zodat mensen en eigendommen met dezelfde scherpe weergave zowel bij dag- als nachtlicht worden getoond.