Nieuws & berichten uit de sector

purple and pink light illustration

Synology beveiligingslek

Synology heeft een kwetsbaarheid ontdekt in het besturingssysteem van zijn NAS-toestellen. Deze kan door aanvallers worden misbruikt om willekeurige codes uit te voeren.

MacBook Pro turned-on

LIVE DEMO: NAKIVO Backup & Recovery, NAS Integratie

Zorg dat jij NAKIVO eerst vindt, voordat ransomware jou vindt! Binnen 30 min een volledige installatie, configuratie en de eerste backup-taak ingericht.

man in blue and white plaid dress shirt using macbook pro

Synology Webinar C2 Identity & Transfer 22/02

Synology Webinar - Implementeer een hybride cloud-architectuur - C2 Transfer & Identity - Registreer nu!

man wearing headphones while sitting on chair in front of MacBook

DoorBird Webinar

Kom meer te weten over de functies van de Configurator en de voordelen van een op maat geplande DoorBird IP Video Door Station tijdens de webinar.

StarWind: Moderne Software-Defined Storage (SDS) voor MKB, ROBO & Edge

StarWind is een pionier op het gebied van hyper converge en opslagvirtualisatie en de enige all-flash hyperconvergentieleverancier op de markt.

silver and black hard disk drive

Op zoek naar een harde schijf voor surveillance?

Toshiba S300 is ontworpen én getest voor 24/7 betrouwbare bewaking. Gebouwd voor snelheid, capaciteit en langer behoud van inhoud.

green plant in clear glass vase

Ontdek de drie hybrid cloud voordelen

Benieuwd wat de hybrid cloud is en waarom deze oplossing misschien geschikt is voor jou? Lees meer over deze cloudoplossing en ontdek de 3 voordelen.

white and black street light

Synology Surveillance Station 9.0 (beta)

Nog betere bewaking met een gemakkelijkere implementatie en meer AI-gebaseerde functies. Maak kennis met de meest geavanceerde en veilige bewakingsoplossing die is ontworpen voor jouw Synology-systeem.

red padlock on black computer keyboard

QNAP beveiligingsupdate

QNAP dringt er bij alle NAS-gebruikers op aan om de onderstaande instructies voor beveiligingsinstellingen te volgen om zo de beveiliging van apparaten te waarborgen.

man in gray dress shirt sitting on chair in front of computer monitor

Wat is Software Defined Storage?

Software-Defined Storage (SDS) is een ontwerp waarbij software (in plaats van hardware) de opslagprestaties, beschikbaarheid en veerkracht bepalen.

Officieel distributeur van NAKIVO

Real Solutions Haarlem is geautoriseerd distributeur voor de Benelux van NAKIVO oplossingen: NAKIVO backup, replication en recovery software, voor b2b reseller partners met een eigen technische dienst.