Nieuws & berichten uit de sector

Webinar: Bedrijfsgegevens beschermen met Synology Active Backup Suite

In deze webinar ontdek je hoe bedrijven hun gegevens kunnen beschermen tegen ransomware en andere bedreigingen met de oplossingen van Synolog.

Prinsjesdag stimuleert Cloud storage

Voor ondernemers is het zeker in deze tijden heel lastig om te bepalen waar het plafond zich bevindt als het gaat om energieverbruik. Waar kan je nu besparen op energie wanneer je als bedrijf juist bezig bent met groeien?

QNAP lanceert nieuwe modellen

De QNAP TS-x64 serie zijn krachtige opslagapparaten met uitgebreide functionaliteiten en leveren de beste prestaties binnen zakelijke omgevingen.

red padlock on black computer keyboard

Bedrijfsgegevens beschermen met Acronis Cyber Protect

Naast lokale opslag ook steeds meer data in de Cloud. Door van meer locaties gebruik te maken wordt de redundantie verhoogd en kan in geval van een incident sneller herstel plaatsvinden.

Webinar: NAKIVO Backup & Replication 10.7 

NAKIVO Backup & Replication is een betaalbare, hoogwaardige en snelle oplossing voor het beschermen van bedrijfsgegevens in virtuele, fysieke, cloud- en SaaS-omgevingen.

Column Bob Hoefsloot in ITchannelPRO

''De markt waar wij ons in begeven is als een sneltrein die niet stopt, zorg dat je erin blijft zitten, even uitstappen is geen optie. Scherp blijven, luisteren, ontwikkelen en innoveren zijn geen bijzaken.''

person holding pencil near laptop computer

Verkort de hersteltijd en verlaag de kosten

NAKIVO Backup & Replication en Wasabi combineren om bedrijven een geïntegreerde en betaalbare oplossing te bieden voor back-up en herstel in de cloud.

Nieuw: Synology FlashSation FS3410

Combineer all-flash-prestaties met de gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid van Synology.

Real Solutions in gesprek met ITchannelPRO over Cloud

Voortdurend zijn we op zoek naar cloudleveranciers die passen bij onze strategie voor storage en back-up oplossingen.

man wearing headphones while sitting on chair in front of MacBook

NAKIVO webinar: Dataverlies voorkomen met NAS opslag

Ontdek de alledaagse bedreigingen rond NAS-apparaten en leer hoe je ongestructureerde gegevens kunt beschermen tegen verlies en misbruik.

sittin people beside table inside room

Nieuw: Synology RS822+ en RS822RP+

De compacte Synology RackStation RS822+/RS822RP+ is een 1U-model met 4-bays dat beschikt over uitbreidbare opslag- en connectiviteit-mogelijkheden.

Wat te verwachten van de gratis versie van NAKIVO

Bescherm belangrijke digitale data in een handomdraai én ontdek gratis de overige voordelen van de backup software van NAKIVO.