Log4Shell en onze merken

Vrijdag 10 december is er een exploit (Log4Shell) binnen Java/Log4j framework gepubliceerd. We adviseren om hierover het laatste nieuws te volgen vanuit de fabrikant.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen

Officieel distributeur van NAKIVO

Real Solutions Haarlem is geautoriseerd distributeur voor de Benelux van NAKIVO oplossingen: NAKIVO backup, replication en recovery software, voor b2b reseller partners met een eigen technische dienst.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen

Synology Deep Learning NVR DVA322

De Synology Deep Learning NVR DVA3221 combineert de krachtige functies van een video-managementsysteem met analyse op basis van artificiële intelligentie (AI).

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen

16TB Seagate Exos X16 SATA HDD

De Seagate 16TB Exos Enterprise drive is ontworpen voor de allerzwaarste werkbelastingen. De schijf is dan ook de ideale betrouwbare oplossing voor servers, opslagsystemen en bedrijfsgerichte NAS-systemen.  

Western Digital Ultrastar HDD

Ultrastar harde schijven bieden een tot 10 keer zo hoge werkbelasting als harde schijven voor desktopcomputers en maken gebruik van geavanceerde technologieën voor betrouwbaarheid, energiezuinigheid en prestaties van ondernemingsklasse.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen

QNAP Malware Remover

Bescherm de data op uw NAS tegen malware aanvallen met de Malware Remover applicatie van QNAP. Mocht de applicatie geïnfecteerde bestanden detecteren dan worden onmiddellijk verwijderd om de beveiliging van NAS-gegevens te garanderen. Automatisch scannen om malware-aanvallen te voorkomen De voortdurende toename van versleutelende ransomware- en malware-aanvallen vormt een bedreiging op hoog niveau voor de… Lees verder QNAP Malware Remover

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Algemeen

Nu beschikbaar, DiskStation Manager 7.0

Een verbeterde gebruikerservaring, verbeterde inlogbeveiliging, hybride cloudopslag en systeembewaking in de cloud met betere en snellere opslag technologieën. Deze verbeteringen en aanpassingen kunt u verwachten bij de DiskStation Manager 7.0 van Synology. De verbeteringen hebben plaats gevonden over de gehele linie voor de beste Synoloy NAS ervaring op het moment. Met een nieuw design, betere… Lees verder Nu beschikbaar, DiskStation Manager 7.0