DoorBird

DoorBird, Technologie en Design

DoorBird staat voor de combinatie van exclusief design met de meest innovatieve IP-technologie op het gebied van deurcommunicatie. Deze producten zijn gemaakt van corrosiebestendige edele metalen en worden in Duitsland vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Het ontwerp is geavanceerd, strak en rechtlijnig. DoorBird’s “Made in Germany” is niet alleen een motto, maar ook een filosofie. Alle DoorBird IP-videodeurposten zijn vervaardigd en getest in Berlijn om de hoogste kwaliteit, lange levensduur en klanttevredenheid te garanderen. Het eerste product werd in 2009 geleverd. Tegenwoordig levert DoorBird deurcommunicatieproducten voor zowel eengezinswoningen als grote wooncomplexen over de hele wereld en ontwikkelen zij voortdurend innovatieve oplossingen voor intelligente deuren.

Het begint bij je voordeur

DoorBird is de slimme oplossing voor uw huisingang. Het IP Video Deurstation kan worden gebruikt als een stand-alone unit of kan worden geïntegreerd in een bestaand Smart Home-platform. Zelfs bestaande klassieke installaties zoals een deurbel of een elektrische deur en poortopener kunnen nog steeds worden gebruikt en bestuurd via de DoorBird-app. Vanwege het consequente gebruik van IP-technologie zijn de producten van DoorBird toonaangevend in de branche. Op het gebied van kwaliteit, snelheid van pushberichten, spraak en video zijn DoorBird IP Video deurstations toonaangevend als het gaat om innovatieve technologie en design. Vanwege de speciaal ontwikkelde codeer-, verpakkings- en transporttechnologie is slechts 450 KBit / sec nodig voor een geweldige audio- en videokwaliteit. DoorBird werkt zelfs betrouwbaar als uw smart-apparaat slechts een middelmatige internetverbinding heeft.

Smart vervangt analoog

Stel je voor, je bent niet thuis en je kinderen hebben zichzelf buitengesloten of de koerier wil een pakket afleveren. Met DoorBird is dit geen probleem meer. Telkens wanneer iemand aanbelt, krijgt u een pushmelding op uw smartphone of tablet. Via de DoorBird-app kun je niet alleen met de bezoeker praten, maar hem ook live in HD-kwaliteit zien. Je zult nooit meer een bezoeker missen. Met DoorBird ben je in beweging en toch thuis, zelfs als een inbreker bij de deur aanbelt om te kijken of er iemand thuis is.

• Uitstekende spraakkwaliteit
• Deur / poort openen via App
• Beltoon-differentiatie voor voordeur- en etage-oproep• WiFi, Ethernet, PoE, Bluetooth®
• Geen lopende kosten, zelfs niet voor externe toegang
• Versleuteling volgens de bankstandaard
• Onbeperkt bereik (LAN, internet)
• Automatische deuropener
• Bezoekersgeschiedenis
• Geofencing
• Open API en ONVIF (alleen D302AV) compatibel
• Integratiemogelijkheden voor zakelijke klanten, bijvoorbeeld: Bezorgdiensten, thuiszorg en ouderenzorg

Verschillende mogelijkheden en accessoires

Onlangs bracht DoorBird weer nieuwe modellen en accessoires op de markt. Deze modellen functioneren zowel apart van elkaar als met elkaar. De DoorBird D21xx serie kan nu uitgebreid worden met een Combi Horn (speaker), IP Deurbel, transponder key en Birdguard, Waarbij de Birdguard fungeert als een extra ‘paar ogen’.  Daarnaast heeft DoorBird ook een DoorBird PoE injector en DoorBird Ethernet PoE converter uitgebracht waarmee het installeren van de DoorBird in huis of werk een stuk gemakkelijker maakt.

 Informatie

Meer informatie over DoorBird treft u aan op de DoorBird website www.doorbird.com, of neem contact met ons op.

Klik hier voor de DoorBird Product Guide