QSan

QSAN, “Bring enterprise storage solution to SMB”

logoQSAN, dochter van Compal Electronics en Gigabyte Technology is opgericht in samenwerking met Intel in 2004 en dé specialist wanneer het aankomt op het bieden van netwerk opslag, inclusief iSCSI San, glasvezel (fibre channel) SAN en Unified Storage. QSAN richt zich wereldwijd op mid-range enterprise en SMB om de best mogelijke prijs-performance producten en oplossingen te bieden. De strategie van QSAN om zich te onderscheiden van de anderen is dan ook “Bring the enterprise storage solution to SMB”. QSAN levert enterprise toepassingen en mogelijkheden, komt tegemoet aan de IT budgetten en maakt het beheer makkelijk.

 

core-competence2

 

Transparant en flexibel

Een van de doelen van QSAN is enterprise mogelijkheden te bieden voor SMB prijzen en zo een betrouwbaar en betaalbaar alternatief te bieden voor de bekende merken. Alles, van technologie tot verkoop strategie, is erop gericht om de klant zijn TCO (Total Cost of Ownership) te verlagen.

Technologie “What you see is what you get” bij QSAN.

Geen bijkomende of verborgen kosten en geen verrassingen voor de toekomst, maar een compleet product met geïntegreerde software voor één prijs, met flexibele uitbreidingsmogelijkheden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om het pakket en de technologie. In-house design, geen verborgen software kosten in de array en minimaal 30% performance boost en 20% CPU besparing met QSAN’s gepatenteerde QiSOE oplossing maken QSAN uniek!

Portfolio

qsan-5-modulair

QSAN introduceerde onlangs de QSAN XCubeSan en XCubeDAS lijn voor Enterprise en SMB omgevingen. De units in deze lijn zijn krachtige SAN/DAS oplossingen welke concurreren met o.a. IBM, HP en Dell storage systemen in het enterprise segment, en met Synology, Qnap, Thecus in het SMB segment. QSAN heeft als eerste een 26 bay, 2U SAN/DAS systeem in de markt met nieuwe features als Super Capacitor cache protection, Auto Tiering, 4 host card slots (waarmee een systeem uitgebreid kan worden tot wel 20x 10Gb poorten). Een nieuwe XCubeNAS lijn is aankomend.

Meer informatie over de Qsan XCube lijn is hier te vinden

san-enterpriseSAN enterprise

AegiSAN LX – op Intel Xeon gebaseerd platform, uitgerust met een compleet pakket enterprise software. Keuze bestaat uit meerdere groottes van geheugen, aantal poorten en hosts.

SAN-smbSAN smb (small and medium business)

AegiSAN – de cost- performance product lijn gericht op het SMB segment. AegiSAN is gebaseerd op de structuur van de enterprise LX versie, maar uitgerust met Intel Atom (Briarwood platform) processoren.

NAS-EnterpriseNAS enterprise

TrioNAS LX – een hardware RAID NAS Unified Storage uitgerust met Intel Xeon CPU.
Als redundant platform met active-active controllers en hot swappable componenten.

NAS smb (small and medium business)

NAS-smb

TrioNAS – een op lage kosten ZFS-gebaseerd unified storage apparaat dat zeer snel werkt op 10-Gigabit en uitgerust is met data protectie functies

Redundancy

Twee hardware, active-active controllers. Alle componenten zijn hot-swappable. Redundant power supplies, fans en overige parts. Alles, vanaf de eerste tekening van het project tot het puntjes op de i zetten voordat de storage unit opgebouwd wordt, is gebaseerd op duurzaamheid. Constant, geen single point of failure en altijd met redundancy in het achterhoofd.

Schaalbaarheid

Standaard rack mountable. Van kleine 4-bay units tot grote 60-bay storage units. Wanneer het tijd is voor uitbreiding, kan voor elk QSan product de opslag capaciteit vergroot worden, simpelweg door het toevoegen van JBODs. Elk product ondersteunt tot aan 256 drives in een enkele configuratie.

scalability

Support

Alle QSAN SAN arrays worden geleverd met 24/7 telefonische support en 2 werkdagen levertijd op vervangende onderdelen, inclusief harddisks. Daarnaast biedt QSAN voor projecten met eisen aan business continuïteit en ononderbroken beschikbaarheid , enterprise waardige service packages: NBD on-site support, same day 4 hour intervention Continuous support 24 hours, 7 days a week with 4 hour intervention time Remote system monitoring Ieder project vraagt om een andere aanpak en bij QSAN begrijpen we dat door te voldoen aan flexibiliteit in prijs en betrouwbare support.

Informatie

Meer informatie over QSAN treft u aan op de QSAN website https://www.qsan.com/en, of neem contact met ons op.

Klik hier voor de QSAN Product Guide.