Over Real Solutions Haarlem B.V.

Opgericht in het jaar 2000 en van oorsprong een Value Added Reseller is Real Solutions Haarlem B.V. uitgegroeid tot distributie partner én specialist binnen het storage, surveillance en netwerk segment met nog steeds de zelfde visie: Uw klant is ook onze zorg.

Als geen andere distributeur weten wij hoe fragiel een (online) klantrelatie kan zijn en hoe wij u daarin kunnen ondersteunen. Waar andere distributeurs zich vaak verschuilen achter regels en procedures, slagen wij er keer op keer in om een echte oplossing te bieden van aankoopadvies, technische ondersteuning tot en met een snelle en correcte garantie afhandeling. Real Solutions Haarlem B.V. zorgt voor een frisse wind binnen de sector en streeft naar een gezonde wederzijdse verstandshouding tussen klanten en fabrikanten.

Real Solutions Haarlem B.V. is gespecialiseerd in de distributie en assemblage van verschillende data storage, IP camera’s, UPS systemen en multimedia oplossingen. Ook voor maatwerk zoals specifiek geassembleerde systemen of bijzondere projecten bieden wij u graag een passende oplossing.

Onze merken