Over Real Solutions Haarlem.

Het zwaardere werk in storage, surveillance en netwerken, dat is maatwerk. En net als bij een goed zittend pak, is maatwerk vaak niet duidelijk zichtbaar aan de buitenkant. Het vergt het oog van een professional om te snappen hoe subtiel en slim de constructie werkelijk is. Die professionals zijn er, en zij weten ons werk te waarderen.

De storage markt is gigantisch groot en blijft groeien zolang mens en machine data blijven genereren. Tegelijkertijd zijn er bedreigingen in de vorm van cybercrime, gebruikersfouten of haperende systemen.

Uitdagingen op het gebied van strategie en integratie zien we bij veel van onze klanten en daarbij delen wij graag onze visie en denken we mee aan échte oplossingen.

Met ruim 20 jaar ervaring, snappen wij als geen andere partner hoe fragiel een (online) klantrelatie kan zijn. Wie ons dus inschakelt voor advies, distributie en/of assemblage van data storage, IP camera’s, multimedia en cloud oplossingen, doet dat niet vanwege de losse componenten. Want die kun je soms ook prima bij andere distributeurs vinden.

Onze klanten schakelen ons in omdat ze ons vertrouwen. En vertrouwen moet je verdienen. Dat gegeven ligt aan de basis van onze keuzes, onze processen, de informatie die we geven, en vooral onze eerlijkheid en service.

Het maakt Real Solutions een partner bij elke volgende stap. Kritieke keuzes in data opslag, netwerken, surveillance en cloud maken we samen. De vlekkeloze levering? Die doen wij. En daar kun jij op bouwen.

Aan ons de mooie taak ons te blijven onderscheiden met persoonlijke service, vriendelijkheid en kennis. Om internationale aspiraties te verwezenlijken én ervoor te blijven zorgen dat klanten, ambassadeurs worden.

Wij zijn Real Solutions Haarlem. IT distributie met advies. Voor elk bedrijf dat vertrouwt op de kracht van de slimste keuze.

Hoe wij dat omzetten in maatschappelijk verantwoorde keuzes? Dat lees je hier

Benieuwd naar ons team? Let’s connect!