Specialized ICT Distribution & Fulfilment Services

Synology Benelux Repair Center

Reparaties buiten de fabrieksgarantie

Real Solutions Haarlem BV verzorgt ook reparaties voor verschillende fabrikanten indien defecten in uw product zijn ontstaan buiten de fabrieksgarantie of tijdens de fabrieksgarantie waarbij het niet gaat om een non-conformiteit. Denk hierbij aan val of waterschade, een verkeerde adapter gebruikt, blikseminslag etc. etc.

U kunt hiervoor ons support formulier gebruiken rekening houdend met de kosten van eventueel vervangende onderdelen en onderstaande service tarieven. Geef hierbij aan dat het gaat om een reparatie buiten de fabrieksgarantie. Houd rekening met ongeveer 8 tot 15 werkdagen indien de benodigde onderdelen vanuit Europa beschikbaar zijn.

Service tarieven NL/BEKosten ex. BTW
Onderzoek / Prijsopgave 25,-
Reparatiekosten per kwartier 15,-
Retour sturen artikel < 20kg12,50
Vernietigen artikel 5,-
Prijzen zijn indicatief en derhalve kunnen er geen rechten aan worden ontleend

Reparaties binnen de fabrieksgarantie

Uw aankooppunt is ten alle tijden verantwoordelijk voor de afhandeling van uw garantieclaim. Indien om wat voor reden dan ook het aanschrijven van uw aankooppunt niet mogelijk is, kan Real Solutions Haarlem BV uw garantieclaim voor u afhandelen. Houd wel rekening met onderstaande kosten en met een doorlooptijd van ongeveer 8 tot 12 werkdagen.

Service tarieven NL/BEKosten ex. BTW
Aanmelden en verzenden naar Synology UK < 20kg 45,-
Retour sturen artikel < 20Kg12.50
Servicekosten 17,50
Prijzen voor artikelen > 20KG op aanvraag
Prijzen zijn indicatief en derhalve kunnen er geen rechten aan worden ontleend

U kunt hiervoor ons support formulier gebruiken. Geef hierbij aan dat het gaat om een reparatie binnen de garantietermijn en extern aangekocht.

Real Solutions Haarlem BV is nimmer verantwoordelijk voor dataverlies, schade of elke andere vorm van omzetderving veroorzaakt binnen of buiten de garantieperiode van Synology producten. Real Solutions Haarlem BV fungeert als een onafhankelijke reparatie partij en is niet verantwoordelijke voor claims richting de oorspronkelijke verkopende partij of de fabrikant als ook de afhandeling ervan. Voor alle geleverde producten en diensten gelden enkel de algemene voorwaarden van Real Solutions Haarlem BV.