Synology Surveillance Solutions

Synology Surveillance Station is een video-beheersysteem dat meer dan 8.300 IP-camera’s van meer dan 140 merken ondersteunt, inclusief alle ONVIF-compatibele IP-camera’s. Opnemen op een Synology NAS of DVA betekent dat de gebruiker het volledige eigendom heeft over de opname en zelf bepaalt hoe lang de beelden moeten worden worden opgeslagen (afhankelijk van de opslagruimte).

Ontdek alle mogelijkheden die Synology Surveillance te bieden heeft en creëer een veiligere omgeving voor het bedrijf of de woning van jouw klant. Synology Surveillance Station biedt een uitgebreide oplossing voor surveillance, waarmee gebruikers de beveiliging kunnen aanpassen aan hun specifieke behoeften. Of er nu een eenvoudige bewakingscamera voor thuis of een complex systeem voor een bedrijf wordt gezocht, Synology heeft de perfecte oplossing in huis. Ontdek alle mogelijkheden die Synology Surveillance te bieden heeft en creëer een veiligere omgeving voor het bedrijf of de woning van jouw klant.


Synology Surveillance Station

Bewaak videostreams van meerdere camera’s in realtime, stel triggers in om verdacht gedrag te detecteren en beheer al jouw beveiligingsapparatuur.

Bewaking, alarmering en beelden terugkijken
Eenvoudig te beheren via je Synology NAS of NVR
Ondersteunt een breed scala aan camera’s van verschillende merken

Synology IP-Camera’s

Waarom kiezen voor een beveiligingscamera van Synology?

Alles eenvoudig installeren en beheren via je Synology NAS of NVR
Geoptimaliseerd voor Surveillance Station, geen extra cameralicentie nodig
Geavanceerde AI-functionaliteiten (detectie personen en voertuigen)
NDAA en TAA compliant

Synology NVR’s

Combineer de uitgebreide functies voor videobeheer in Synology Surveillance Station met de DVA1622 of DVA3221 NVR . Uitgerust met geavanceerde analyses om sneller te reageren op incidenten en beter informatie te verzamelen .

Geavanceerd analyse platform
Flexibele bewakingsmogelijkheden
Complete bewakingsoplossing met ingebouwde AI mogelijkheden