Voor elke situatie een geschikte harde schijf

Interne opslag is een noodzakelijk onderdeel van ieder systeem. Hier bewaar je je gegevensbestanden, documenten, foto’s, muziek en meer. Hier zijn ook je apps, programma’s en besturingssysteem te vinden. De verschillende kleuren van Western Digital maken het gemakkelijk om de juiste harde schijf te kiezen voor jouw specifieke gebruik.

Western Digital, een wereldleider in digitale opslagoplossingen vervaardigt een breed scala aan harddrives (HDD) en Solid State-drives (SSD) voor vrijwel elke toepassing. De drives kunnen hulp bieden aan iedereen, van studenten tot incidentele gebruikers die lichte dagelijkse taken uitvoeren tot grote bedrijven die intensieve ondernemingstaken uitvoeren die 24/7 actief zijn en gegevens leveren aan essentiële systemen die het leven vergemakkelijken.


WD Red (Plus/ Pro)

WD Red-drives zijn speciaal ontworpen voor gebruik in NAS-behuizingen (Network Attached Storage), variërend van een enkele drive tot maximaal 24 drives in een enkele array. Geschikt voor persoonlijke cloud-apparaten voor thuis en op kantoor. WD Red-drives, die zijn ontworpen om samen te werken bij het leveren van hoge snelheden en het spiegelen van gegevens, zijn bestand tegen de hitte, trillingen en geschikt voor NAS-opslagsystemen.

Ontworpen voor kleine gebruikers tot middelgrote bedrijven
Gebouwd voor optimale NAS-compatibiliteit
Minimaal 3 jaar garantie, 5 jaar op de Pro serie

Bekijk hier het Red assortiment


WD Gold

WD Gold is de oplossing voor uitdagingen bij ondernemings- en bedrijfsopslag. WD Gold-drives zijn ontworpen voor gebruik in gegevenshubs van kleine bedrijven, gebouwd om te voorzien in de behoeften voor 24/7 continue gegevenstoegang en schrijfbewerkingen.

Ontworpen voor gebruik in datacenters en opslagsystemen van Enterprise-klasse
Levert prestaties van wereldklasse
Ultieme betrouwbaarheid en 5 jaar garantie

Bekijk hier het Gold assortiment


WD Purple

WD Purple is de exclusieve lijn van drives die speciaal zijn gebouwd om te voorzien in de behoeften van videobewakingssystemen die 24/7 actief zijn. WD Purple HDD’s bieden krachtige opslagvoorzieningen met hoge capaciteit voor Smart Video-opname met AllFrame™-technologie om het frameverlies te helpen beperken en opnamen in HD-resoluties te bieden.

Specifiek ontworpen voor beveiligingssystemen
Optimale prestaties voor surveillance toepassingen
Meerdere camera’s, meerdere streams

Bekijk hier hier Purple assortiment


WD Blue

WD Blue biedt makers de power die zij nodig hebben. WD Blue HDD’s en SSD’s zijn ideaal voor desktops, laptops en all-in-one pc’s in een reeks van verschillende formaten en opslagcapaciteiten.

Verbeter de pc-prestaties
Laag energieverbruik
Gebouwd en getest om langdurig mee te gaan

Bekijk hier het Blue assortiment


Waarom kiezen voor Real Solutions als partner?

Al meer dan twintig jaar bieden we persoonlijke, deskundige service en op maat gemaakt advies, dankzij onze diepgaande kennis en ervaring.

De stabiele plek waar je betrouwbare hardware en cloud-oplossingen kan vinden
Voor elk bedrijf dat vertrouwt op de kracht van de slimste keuze
We staan altijd klaar om jou verder te helpen